Skip to content

4 metode vedeževanja

Vedeževanje je že od nekaj izjemno priljubljena storitev, na katero se obračajo tudi izjemno uspešni ljudje, za katere si sploh ne bi mislili, da se poslužujejo česa takega. Metod vedeževanja je veliko, nekatere med njimi so med bolj priljubljenimi, spet druge so le malo poznane. Danes vam bom predstavila štiri najpogostejše.

Vedeževanje iz kart

Metoda vedeževanja iz kart je najbolj priljubljena oblika vedeževanja, ki se lahko opravlja tudi preko spleta ali telefona. Med njimi so zelo priljubljene tarot karte za vedeževanje, ki so se sprva uporabljale predvsem za igro. Zaradi izjemno simboličnih podob na njih so se karte začele uporabljati tudi za napovedovanje prihodnosti. Vedeževalci, ki vedežujejo na ta način, morajo znati zaporedje kart povezati, ga osmisliti in na koncu razložiti kot celoto.

Astrologija

V sedanjem času astrologija velja za eno od najbolj priljubljenih oblik vedeževanja. Pri tej obliki se zanašamo na položaj posameznih nebesnih teles. Ta posameznika ter njegovo usodo določa od trenutka, ko se rodi. Astrologija se marsikomu zdi najbolj verjetna oblika vedeževanja, saj je postavljena malodane na znanstvene temelje, ker se kot taka zanaša na dejanske pojave.

Vedeževanje iz kristalne krogle

Tisti, ki se dobro spoznate na vedeževanje, veste tudi, da nekateri vedeževalci lahko vidijo vašo prihodnost s pomočjo posebne kristalne krogle. Vendar je potrebno omeniti še, da je tovrstnega vedeževanja vedno manj, saj so nekateri mnenja, da je tako obliko vedeževanja nekoliko povozil čas. Zato jo ponavadi vidimo le še v filmih ali nadaljevankah na to temo.

Vedeževanje iz dlani

Vemo, da je vedeževanje s pomočjo dlani zelo staro, vendar je priljubljeno še v današnjem času. Takšne oblike vedeževanja se v resnici lahko nauči prav vsak izmed nas. Poučiti se moramo le o posameznih črtah na dlaneh in o njihovi obliki. Na podlagi tega lahko povemo, kakšno življenje bo imela določena oseba.

Deli objavo s prijatelji ...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Published inVedeževanje

Naj bo tvoj komentar prvi!

    Dodaj odgovor

    Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja