Skip to content

Vedeževanje po telefonu, odgovori na dlani

Vedeževanje je stara obrt, saj so se za napovedovanje prihodnosti odločala že stara ljudstva, tudi Stari Grki, ki jim kot sodobna civilizacija marsikaj dolgujemo. Nekoč se je bilo treba za vedeževanje odpraviti v preročišče, prav tako pa napovedi niso bile na voljo vsakomur, temveč zgolj izbranim pomembnežem. Danes je na srečo drugače in vedeževanje po telefonu je dostopno vsakomur, ki bi rad našel odgovore na svoja vprašanja.

Kakšne prednosti prinaša vedeževanje po telefonu?

Če vas zanima vaša usoda in potrebujete pomoč pri pomembnih življenjskih odločitvah ter pri reševanju težav, potem vedeževanje po telefonu ni zgolj najbolj dostopna izbira, temveč nudi tudi mnoge druge prednosti. Za telefonsko vedeževanje vam vedeževalca oziroma mojstra ezoterike ni potrebno osebno obiskati in plačati drage seanse, kar pomeni, da boste prihranili, hkrati s tem pa si boste pri vedeževanju na daljavo zagotovili tudi popolno anonimnost.

Anonimen telefonski klic
Prednost telefonskega vedeževanja je visoka stopnja diskretnosti.

Glede na to, da jasnovidnost in vedeževanje v očeh marsikoga še vedno veljata za nesprejemljivo, je dobro vedeti, da nam sodobni načini komuniciranja zagotavljajo popolno diskretnost. Vedeževanje po telefonu je lahko nenazadnje tudi vaša skrivnost, ki je ne delite s prav nikomer.

Kako poteka vedeževanje po telefonu?

Vedeževanje po telefonu poteka na daljavo, vendar se vedeževalec z vami in vašo usodo zaradi tega ne poveže nič slabše. Enako kot pri vedeževanju »ena na ena« pa je pomembno, da ste ob vedeževanju popolnoma sproščeni in tudi osredotočeni. Za vedeževanje po telefonu si vzemite čas, saj vas pri tem ne sme nič motiti, prav tako pa je priporočljivo, da si že vnaprej pripravite konkretna vprašanja, na katera želite odgovor. Bolj kot bodo vprašanja natančna, bolj bodo natančni tudi odgovori. Če boste spraševali na splošno, na primer »zanima me zdravje«, so lahko tudi odgovori manj kakovostni oziroma manj ciljno usmerjeni. Prav tako je bistveno, da pri vedeževanju po telefonu (ali v kateri koli drugi obliki) pred vedeževalcem nimate skrivnosti. Prikrivanje lahko privede do kratkega stika oziroma povzroči, da vedeževalec ne more pravilno razbrati in tolmačiti vaše usode.

Telefonsko vedeževanje je najhitrejša in najenostavnejša oblika vedeževanja. En telefonski klic in že se boste lahko pogovarjali z vedeževalci in svetovalci, ki vam lahko svetujejo glede različnih področij vašega življenja. Stranke se na nas obračajo z vprašanji glede ljubezni, življenja, partnerstva, varanja, kako se soočiti s posamezno življenjsko situacijo, in tako naprej.

Svetovalci in vedeževalci po telefonu so mojstri svoje stroke ter imajo za seboj že dolgoletne izkušnje, ki jih iz dneva v dan bogatijo in izpopolnjujejo, tako da vam lahko lažje svetujejo. Pri svojem delu uporabljajo različne vedeževalski pripomočke, kot so vedeževalske karte, numerologijo, nihalo, astrologijo, vplive lune in njenih men.

Pripomočki za vedeževanje
Vedeževalci si pri delu pomagajo z angelskimi kartami in drugimi pripomočki.

Dejstvo je, da je naše življenje že začrtano, saj ob rojstvu prejmemo določena števila, s katerimi lahko lažje raziskujemo skrivnosti nas samih ter s tem povezane usode. Rojstni datum pove veliko o človeku ter o njegovem karakterju. Ura rojstva nam pokaže pot, po kateri bomo v življenju hodili. Rojstna karta je kot ključ, s pomočjo katerega bomo lažje vstopili v drugo dimenzijo našega življenja ter zavesti.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje ali pa potrebujete pogovor, potem je vedeževanje po telefonu najenostavnejša oblika komunikacije, ki vam odgovore ponudi v trenutku. Zakaj bi čakali in imeli dvome glede samih sebe? Naše življenje se srečuje z različnimi dogodki, razmišljanji, ljudmi … Sami pa nismo vedno dovolj močni, da bi si lahko odgovorili na vse sami, zato je vedeževalec tisti, ki nam lahko v tej situaciji razčisti določena vprašanja.

Vedeževanje po telefonu vam nudi hitre odgovore, da se boste lažje soočali s problematiko ter srečnejše nadaljevali svojo pot.

Deli objavo s prijatelji ...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Published inVedeževanje

Naj bo tvoj komentar prvi!

    Dodaj odgovor

    Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja